Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Žindymas ir su juo susiję problemos Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

Puslapiai 1 2
    "Pieno krizės". Ar turėjot?  
   
avatar
siepike

Pranešimai: 6439

2009-08-11 00:08:20

man pagaliau susitvarkė su tomis krūtinėmis, nes ligoninėje po gimdymo iškart turėjau problemų antrą naktį visą naktį nemiegojo mažiuke mane iškankino,nes pažinda papuką biškutį ir vėl šaukia ir taip visą naktį, galvojau, kad pieniuko nėra, bet paskui viskas susitvarkė, ir dabar dar kartais atrodo, kad nėra to pieniuko, nu bet mažylė privalgo yra ramutė ir miega gerai vadinas jai jo pakanka, o ir krūtinės susitvarkė pagaliau nebereikia nutraukinėt ir minkštesnės paliko. Taip kad pakolkas be rimtesnių pieno krizių mes augam :^^:

Paveikslelis

Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis



Cituoti

 
     
   
avatar
*vaivorykštė*

Pranešimai: 338

2009-08-11 09:08:08

o man ta krize nuo pat pradziu buvo :nosmile: pirma menesi vaika kankinau, galvojau atsiras, labai nenorejau misinuka duoti, bet vistiek teko :( net gimdimo namuose nakti sesutes atnesdavo primaitinti



Cituoti
 
     
   
avatar
bambalis95

Pranešimai: 20

2010-02-06 13:02:15
Re: "Pieno krizės". Ar turėjot?
man irgi taip pat budavo ir visdar buna. nors mano leliukui jau 3 men. pati kartais ir supykstu,kad sunus kas minute valgyt ir valgyt nori,galvoju kad jau viskas su maitinimu... taciau praeina diena,kita ir vel viskas gerai. vel viskas smagu ramu. noreciau kuo ilgiau maitint,bet dziaugiuosi kad bent jau 3 men virs maitinu... o tai kudikiui yra pats svarbiausias metas...



Cituoti
 
     
   

bombate

Pranešimai: 1914

2010-02-06 17:02:35
Re: "Pieno krizės". Ar turėjot?

"Oraxa"

Na man gydytoja sakė jau nuo 2 mėn. papildomai mišinuko duot, tai duodavau kartą per dieną, 3-ią mėn. vėl vien savo pieneliu maitinai, o nuo 4 mėn. (dėl svorio) vėl mišinuko papild. duodavau, bet kai nuo 6 mėn. pradėjom valgyt košeles, tai geriam dabar pienuką kas 3 val. dieną (ir labai dažnai naktį :( ) ir jokio mišinuko nereikia. Vaikiukui tuoj 9 mėn.
jau diddelis 9 menesiai, jei ima buteli gali vandens pasiulyt. aisku patriuksmaus kelis kartus, bet po to supras, kad nakti pieno negaus ir nebesikels del vandens. jai nenori iskart vandens duoti, gali bandyt misinuka labai labai atskiest ir kas karta skiesti vis labiau, kol paliks tik vanduo (sie budai tinka kai vaikui nemaziau nei 6 men.) dar gali bandyt kasnakt ji klet valanda anksciau ir kasnakt trumpinti maitinimo laika dviem minutem. Pvz.: tavo vaikas keliasi 24 val. zinda 20 min, 3 val zinda 15 min ir 5 val zinda 15 min. tai tu ji keltum (pirma nakti) 23 val ir zindytum 18 min,2 valirzindytum 13 min., 4 val ir zindytum 13 min. antar nakti 23 val 16 min, 2 ir 4 val po 11 min. - tipo vaikas turetu aptingti keltis, nesvismaziau ir maziau. gali leist parekt (labai ziauru, bet labai efektinga) geriausia tai kai patys ismkosta be MP uzmigt.

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
mamyte jurga

Pranešimai: 678

2010-02-06 19:02:45
Re: "Pieno krizės". Ar turėjot?
va maniskis jau uzmiega lengviau,pavalgo ir paleidzia,nebeciulpia vietoj soskes.ir naktim keliasi kelis kartus,bet po kokias dvi minutes pamaitinu ir toliau miega.gal jau atejo laikas atsisveikint su krutim?
Mažiausiajam
Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
siepike

Pranešimai: 6439

2010-02-07 00:02:25
Re: "Pieno krizės". Ar turėjot?
maniškė jau antra naktis kaip naktį atsibudus atsigeria arbatėlės ir po to dar paryčiais papulio paprašo, tikiuos ir toliau taip bus :gott:

Paveikslelis

Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis



Cituoti

 
     
   

sandrita889

Pranešimai: 17

2015-10-08 09:10:39

Pas mus žindymas dar pilnumoj vyksta. Ir prieš pietų miegą, ir vakare, ir naktį kelis kart pasibundam. :) Smagu, kad mamytė vis dar reikalinga. 






Cituoti
 
     
   

Lukrecija

Pranešimai: 29

2015-10-28 15:10:49

Visada manai, kad žindymas yra labai svarbus etapas, tačiau pati neturėjau pieno. Iš pradžių buvo labai sunku, nes galvojau, kad nebus su vaikeliu ryšio, jis dažniau sirgs, bet vėliau susitaikiau su šia mintim. Dbar jau mano mažulis paaugęs ir tikrai jaučiu, kad prie manęs yra labai prisirišęs, nors ir nemaitinau.






Cituoti
 
     
   

jango1

Pranešimai: 1

2016-01-09 18:01:22

Įdomiai



Marlanga Plastikiniai langai Plastikiniai langai Kaune Langai Kaune Plastikiniai langai Vilniuje SEO paslaugos https://www.versloidejos.lt Parduodu versla Lean mokymai Antkapiai Santechniko paslaugos



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

Puslapiai 1 2
 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą