Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Gimdymas Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Cezario pjūvis  
   
avatar
Judita Ambraziuniene

Pranešimai: 1965

2010-01-25 16:01:54
Re: Cezario pjūvis

"VI-VA-VI"

"Judita Lukosiene",Daug metų "sergu" ;) bet ji nepavojinga ir vaistu vartoti nereikia,tik reikia kas 6 men tikrinti kieki trombocitu kad nesumazetu iki 50,bet labai pavojinga kada vyksta operacija =)
tai saunu kad viskas ok kad nepavojinga :gott:

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Virgin

Pranešimai: 155

2010-01-28 15:01:52
Re: Cezario pjūvis
perskaičiau visas mamyčių istorijas.Nu baisios kai kurių,kankinimos gydytojų ir pan. :schockiert: Man su pirmąją darė cezarį,nes kaklelis nebuvo visiškai atsidaręs,o be to jau ir vadinama gimdymo data liko praeity.Turėjau gimdyti kovo 8d, o mažytė išvydo pasaulį 19d.Jokių skatinamųjų negavau,davė popierius pasirašyt ir guliausi ant stalo.Pilna narkozė.Pabudau,lyg per miglą girdėjau gyd.balsus,kad turiu sveiką,gražią ir didutę mergytę.Vyras-tėtis labai apsidžiaugė,net ašarą išspaudė :D Poto vaikų slaugė tnešė mano ryšulėlį-mano dukrytę :D :D :D Gyd.keltis liepė tą pačią dieną.Ryte operavo, o jau po pietų turėjau keltis.Atėjo dvi slaugės,padėjo atsistoti,privedė prie kriauklės nusiprausti veidą, į veidrodį galėjau ir nežiūrėt...visas veidas kaip bičių sugeltas,plaukai sulipę.Pati savęs išsigandau.išbuvom ligoninėj kelias paras,iekvieną dieną pakeisdavo tvarstį,lipindavo spec.pleistrą,skausmas nerealus,kai nulupdavo.... :schockiert: :schockiert: :schockiert: 2 mėn.gijo,biškį buvo ppapūliavę tose vietose,kur neištirpę siūlai.Bet sugijo lyg ir normaliai(o kas ten žino kaip viduj).Pilvas iki dbar aptirpes žemiau bambos,dabar jau ir randą patempia,tai nežinau kaip čia bus su antruoju.O pilvas vėl didžiulis,didesnis nei su pirmu :-P



Cituoti
 
     
   
avatar
Virgin

Pranešimai: 155

2010-01-28 15:01:47
Re: Cezario pjūvis
dar pridursiu,kad ligoninės personalas tiesiog nuostabus pasitaikė,visos paslaugios,nors nieko ir nedavėm,reiškia žmogiškumas dar nemiręs :D Tik po to vyras nuvežė po puokšę gėlių vaikų slaugei,gyd.ir akušerei ;)



Cituoti
 
     
   
avatar
Judita Ambraziuniene

Pranešimai: 1965

2010-01-28 16:01:48
Re: Cezario pjūvis
perskaicius tavo istorija net supykino nes prisiminiau savo nieko su laiku viskas uzgis ir bus ok

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Lorce

Pranešimai: 50

2010-06-02 23:06:01
Re: Cezario pjūvis
Mano irgi dare cezario pjuvi,nors is pradziu garantavo ,kad pagimdysiu pati,nes vaikiukas nera labai didelis :roll: Po termino praejo 10 dienu,pagulde i logonine,nes jaunikaitis nesiruose lauk ,ryte nuleido vandenis,va sitos proceduros daugiau nenoreciau :no: na zinoma jau buvo zali,prasidejo saremiai,viskas lyg taip ir turi but,daktariukas ziurejo,ziurejo i aparaciuku parodymus,sako zinai nebekankinu taves,nieko cia mum nesigaus,vezam i operacine.Dave pilna narkoze,nieko nei jutau ,nei maciau,tevelis pirmas pamate musu zirniuka :liebhab: Pagimdzius nebuciau,kaip paaiskino,kaulinis dubuo siauras,ir vaikutis ne toks jau mazas kaip rode echoskopas 4150 gr. Turejo vargselis du guzus galvytej,hematomos ar kaip ten vadinasi,gerai kad issiskirste ir nerekejo nusiurbinet. Dekinga savo daktariukui uz jo sprendima =)



Cituoti
 
     
   
avatar
Grikute

Pranešimai: 320

2011-04-09 22:04:27

Pries pora metu turejau pirma cezari, o ka tik ir antra. Viskas del neatsidarusio kaklelio. Abu kartus dare daline nejautra, leido vaistukus i stubura. Nesuprantu kam ta pilna narkoze. Pirma karta atsigavau sunkiau, randas toks isstorejes buvo, o sikart viskas greiciau. Po 2sav.jau jauciausi gerai. Manau, kad tikrai nereikia pilnos narkozes, viska girdejau ka kalbejo gydytojai. sako dabar bus gimdymas, kai jau iseme leliuka, man ji uzdeje buvo palaikyti ant krutines. Aisku, gaila, kad tik pirma para leliuka priziuri personalas, nes tu pati negali visai pasikelti. Kiek girdejau, kad kitur atesa leliuka pamaitinti, man abu kartus nieks neatnese. Susipazinau su savo vaikiukais artimiau jau antra diena.


Paveikslelis
100 darbų ir digiscrapbooking http://100darbu.blogspot.com/



Cituoti
 
     
   
avatar
Knispele

Pranešimai: 5

2011-04-26 01:04:11

Na man taip pat vos ne vos pavyko to išvengti




Cituoti
 
     
   
avatar
kari

Pranešimai: 5557

2011-04-26 09:04:32

kadangi turiu dvynukus, po cezario juos man i palata atnese tik trecia para, nors jauciausi tikrai gerai, vaikai gime sveiki, pati daznai pas juos i neonatologijos skyriu vaiksciojau. tai matau, kad man ilgai leido atsigauti ir sustipreti


Paveikslelis

Paveikslelis

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
laimav

Pranešimai: 76

2011-04-27 10:04:01

man su abiem vaikuciais dare cesari mazule gavau tik po paros o suneli gavau vos tik parveze i palata komplikaciju jokiu




Cituoti
 
     
   

Oraxa

Pranešimai: 56

2011-07-25 14:07:10

Kaklelis pilnai atsivėrė, o vaikelis per stūmimą niekaip nesislinko žemyn (virkštelė nebuvo apsivijus, nors echo metu sakė, kad yra). Diagnozė - kliniškai siauras dubuo. Bet kai antrą šiek tiek didesnį vaikiuką pagimdžiau pati po 2 metų pertraukos, gydytojas sakė, kad tikriausiai pirmasis nepatogiai statėsi, galėjo būti užvertęs galvytę.




Cituoti
 
     
   
avatar
Tylingoto

Pranešimai: 64

2011-09-27 12:09:59

soonata

su antruoju buvo sunku. vaikas istrigo, nes skersas ėjo o ir apsisukė virkštele aplink kaklą ir per pažąstį, tad niekaip negalėjo išlįsti, aš merdėjau be sąmonės, o gimdymo eiga stojo, tad sprendės klausimas daryti cezarį ( man vyras pasakojo aš pati be sąmonės buvau), bet sukvietė vyrrrrr. gydytojus ir traukė su replėm <img src=" title="evil" /> taip ir išvengiau <img src=" title="big grin" /> nuo sąrėmių pradžios viskas truko 4 val.ant stalo gulėjau ~2 val. :lol: laimė mažulis gimė tik su raktikauliu sulaužytu :cry:
kaip tokioje situacijoje galima dziaugtis, kad nedare cezario? :irre: jai laiku butu prapjove tai vaikutis be jokios traumos butu gimes, sveikas kaip ridikas. tai gerai, kad tik raktikaulis luzo... man taip butu buve, tai tuos dartarus su S bucau surijusi :explodieren: del tokio apsurdisko delsimo man buvo atlikta planine CP operacija, nes sunus buvo virs 4 kg svorio sedynes pirmeiga. man mane priziurintis daktaras nerekomendavo paciai gimdyti, tai as nevaidinau didvyres ir negimdziau pati.


Paveikslelis

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Tylingoto

Pranešimai: 64

2011-09-27 12:09:30

antra vaikuti jei leis daktaras tai pati gimdysiu. o jei vel rekomenduos operacija, tai ir nepriestarausiu. tik planines operacijos atsisakysiu, lauksiu saremiu, kad zinociau, kas tas gimdymas, ar bent jo pradzia ;)


Paveikslelis

Paveikslelis




Cituoti
 
     
 

Atsakyti

Puslapiai 1 5 6
 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą