Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 

Forumas

Dalintis



Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Atsirado plauku slinkimas, oda pleiskanoja  
   

bamboozle

Pranešimai: 25

2018-07-22 01:07:34
Atsirado plauku slinkimas, oda pleiskanoja

sveikos mamos! ka sako sie simptomai? Ar kazko truksta mityboje? neseniai persikraustem gyvent i uzsieni, tai pakito mityba. ar gali but kad truksta kazkokiu vitaminu?






Cituoti
 
     
   

nuoskauda

Pranešimai: 17

2018-07-31 16:07:36

Iš to ką papasakojai, tai lyg ir trūkumas vitaminų A ir E. Tai nusipirkt kokių preparatų iš čia https://www.gintarine.lt/vitaminai-ir-maisto-papildai/gerai-savijautai/vitaminai-a-ir-e/catalogstore.aspx?CatID=PL_1092. Dar plaukus stiprina labai Biotinas, tai pasidairyk kokių produktų su juo. O šiaip labai didelė priežastis, kodėl slenka plaukai ir oda pleiskanoja - stresas. Nepatikėsi, kiek jis daug įtakoja visų ligų. Tai pirma stenkis tvarkytis su stresu :)

 






Paskutinį kartą redagavo: nuoskauda - 2018-07-31 : 16:54:47

Cituoti
 
     
   
avatar
bite_gele

Pranešimai: 7

2018-08-07 10:08:36

bamboozle

sveikos mamos! ka sako sie simptomai? Ar kazko truksta mityboje? neseniai persikraustem gyvent i uzsieni, tai pakito mityba. ar gali but kad truksta kazkokiu vitaminu?


O ką anksčiau valgėte? Ką dabar valgote? Papasakokite plačiau, bet aišku nuo mitybos raciono, gaunamų medžiagų ir fizinio aktyvumo mūsų sveikata priklauso. Taip pat įvertinkite, kad dabar vasara, organizmas išgyvena kitaip. Dėl geriamų maisto papildų, esu susidūrusi, kad organizmas nepasisavina naudingųjų medžiagų, bet čia priklauso nuo organizmo turbūt :) man plaukų slinkimas ypač vasarą pasireiškia, kai plaukai nuo saulės džiūva ir galvos odos taip išsausėja, tai atlikau mezoterapiją plaukams, (prisegu nuorodą jeigu būtų įdomu pasiskaityti) tai atsigavo per gyvenimėlį alinti plaukai. tad labai priklauso. :) Tikiuosi pasitaisysit. ;) 

 



Go mamos!!! <img src= <img src= <img src=


Paskutinį kartą redagavo: bite_gele - 2018-08-07 : 11:03:06

Cituoti
 
     
   
avatar
GrazinaKat

Pranešimai: 11

2019-08-28 17:08:50

Aš esu girdėjusi, kad plaukų, odos problemas gali gan gerai išspręsti japoniškas dr. Ohhira kolagenas. Skaičiau ne vieną teigiamą atsiliepimą apie tai, kad Ohhira kolagenas puikiai padeda tuomet, kai reikia sustiprinti plaukus, suaktyvinti jų augimą, atstatyti odą ir pan. Apskritai kolagenas sudaro didelę dalį mūsų organizmo, tad svarbu palaikyti jo pusiausvyrą. Kolagenas veidui, jo odai, teigiamą įtaką daro taip pat. Kaina, palyginus su teikiama nauda irgi neatrodo labai baugi – šiuo metu 70 €. :)






Cituoti
 
     
   

laimon555

Pranešimai: 6

2021-08-04 15:08:51

Aš siūlau pas šeimos gydytoją apsilankyti. https://affidea.lt/paslauga/seimos-gydytoju-konsultacijos/. Puiki gydytoja Kristina Lebedevaitė






Cituoti
 
     
   

johnmat

Pranešimai: 9

2022-05-31 10:05:00

Gal kam teko naudoti SILICEA maisto papildus https://www.drogas.lt/STA030/brand/silicea ir galėtumėte pasidalinti patirtimi? Kovoju su lūžinėjančiais plaukais ir ieškau veiksmingų papildų alternatyvų. 






Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 

 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą    

Sprendimas: NET group