Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

Pranešimai spaudai > Pranešimai spaudai :) > Kodėl verta saldainius pirkti internetu?
Dalintis

Dabar internetu galima įsigyti tikrai viską. Net ir maisto produktai ar rečiausi delikatesai pasidarė prieinami pačiu patogiausiu būdu. Sėdint namuose, per pertraukėlę darbe ar važiuojant autobusu galima užsisakyti pačių gardžiausių saldumynų. Nors apie tai pagalvoja dar ne visi, bet parodysime, kodėl apsimoka saldainius ir saldumynus pirkti internetu.

Neprilygstama įvairovė

Tam, kad pamatytumėte visą saldainių asortimentą fizinėje parduotuvėje, turite skirti laiko viskam apeiti bei nuvažiuoti ir aplankyti daug parduotuvių. Internetinėse parduotuvėse palyginti ir pamatyti viską bus labai paprasta.

Saldumynų mėgėjams internetinė rinka yra tarsi tikras lobynas. Dabar galima į namus ar atsiėmimui užsisakyti ne tik lietuviškus ar rankų darbo skanėstus, bet ir egzotiškus saldainius iš JAV ar Japonijos. Tokia įvairovė reiškia, kad saldainių pasirinkimas – neprilygstamas ir milžiniškas. Tik nepamirškite palyginti kainų, kad nepermokėtumėte, kadangi tuos pačius skanėstus gali siūlyti kelios parduotuvės.

Paprasčiau pateikti užsakymą

Ypač, jeigu renkate dovanas keliems žmonėms, nuvykus į fizinę parduotuvę reikia arba viską prisiminti, arba vesti sąrašą, žymėtis, neštis maišus, krepšelius, stumti sunkų vežimą. Niekas nesiginčys, kad daug patogiau būtų užsakymą gauti į namus ar darbo vietą, paštomatą. Be to, nereikia derintis prie parduotuvės ar prekybos centro darbo valandų, ieškoti parkingo vietos, patirti visų įprastų erzinančių dalykų, susijusių su pirkimu vietoje.

Taip pat patogu ir pateikti individualų užsakymą internetu. Jeigu pardavėjas turi patogią prekybos platformą, visas parinktis įvesite tiesiog online, na, o jeigu norisi nurodyti viziją, nuotrauką galima nusiųsti el. paštu arba per Messenger, Instagram.

Daug gerų pasiūlymų

Internetinės parduotuvės dažnai siūlo konkurencingas kainas, net palyginti su fizinėmis parduotuvėmis. Tai – natūralu, nes el. parduotuvės veiklos sąnaudos beveik visuomet yra mažesnės, o toks privalumas pasireikš mažesnėmis kainomis, geresnėmis akcijomis.

Be to, internetinėse parduotuvėse patogiau pastebimi geri pasiūlymai per išpardavimus, akcijas, lengva pritaikyti nuolaidų kodus. Taip pat yra ir tik internetu prieinamų kainos pasiūlymų, kuriais verta naudotis.

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą