Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

Pranešimai spaudai > Pranešimai spaudai :) > Vaikų globos namų svajones įgyvendino...seminarai
Dalintis

Šaltą ir lietingą sekmadienio rytą moterys rinkosi į seminarą „Pati sau vizažistė“ su vizažo meistre ir šukuosenų stiliste Olga Vasileviče. Tai paskutinis Viktorijos Grajauskienės paramos fondo organizuojamas labdaringas seminaras šį pavasarį, kurio metu surinkta 500 Eur. Visos 2720 Eur surinktos lėšos bus skirtos Saugų vaikų globos namų vasaros stovyklai, kuri įvyks birželio 28 d. – liepos 3 d. Kintuose.

Viktorijos Grajauskienės paramos fondas - tai puiki mintis ir iniciatyva. Olga Vasilevičė palaiko tokias iniciatyvas ir yra laiminga, kad buvo pakviesta prie jos prisidėti. „Džiaugiuosi, kad mano darbas, kuris visiškai nesusijęs su vaikais, galėjo jiems nors dalinai padėti. Šiuo renginiu ir gražia idėja susidomėjo nemažai veiklių moterų, kurios tapo seminaro dalyvėmis. Jos ne tik sužinojo apie makiažo paslaptis, bet ir prisidėjo prie gražesnės vaikų vasaros. Renginys praėjo smagiai, sklandžiai ir labai informatyviai. Visada gera matyti susidomėjusius moterų veidus ir jų džiaugsmą, kai mano dėka jos atranda atsakymus į senai rūpimus makiažo klausimus,“ - dalinosi įspūdžiais apie renginį Olga Vasilevičė.

Seminaro metu dalyvės vaišinosi Liucinos Rimgailės gamintais įvairių skonių keksiukais. Liucina džiaugėsi, kad galėjo prisidėti prie kilnios iniciatyvos ir linki smagios bei turiningos vasaros stovyklos vaikams.

Nuo pirmųjų fondo įkūrimo dienų šią iniciatyvą palaiko ir Ievos bei Raimondo Kuodžių šeima. „Auginame du vaikus, todėl labai liūdna žinoti, kad daugybė vaikų neturi artimųjų. Liūdėdami tiems vaikams mes nepadėsime, todėl vasaros stovykla – vienas iš šauniausių būdų jiems sukurti džiugias akimirkas. Kartu su draugėmis nusprendėme, kad vietoje vakarienės mieste mes galime sudalyvauti seminaruose ir taip prisidėti prie šios iniciatyvos. Tai puiki vieta dar kartą pakalbėti apie vaikus bei pasidalinti savo idėjomis. O neturintiems laiko, bet norintiems palaikyti šią idėją, siūlau pervesti paramą į fondo sąskaitą,“ – sako Ieva Kuodienė.

Organizuojamų seminarų tikslas buvo surinkti lėšas vasaros stovyklai ir taip paremti vaikus bei sukurti nepakartojamus vasaros įspūdžius. Bet tai buvo galimybė ir skirti laiko sau, gauti žinių, palikti rūpesčius namuose ir turiningai praleisti laiką. Kiekvienas seminaro dalyvis renginio metu gavo vaikų rankų darbo atviruką, kuriame vaikai dėkojo už paramą ir kvietė atvykti į stovyklą. Tai ilgalaikis socialinis projektas, kuris turi sujungti tiltą tarp Saugų globos namų vaikų ir šeimų, kurios norėti dovanoti jiems savo meilę, savo dėmesį ir daugiau laiko praleisti kartu su jais.

„Esu laiminga, kad pavyko sėkmingai įgyvendinti idėją surengti labdaringą seminarų ciklą. Sutinku, kad suburti žmones ir įkvėpti juos prisidėti prie kilnių darbų nėra pats lengviausias darbas. Susipažinau su daug žmonių, norinčių padėti ir pasidalinti savo idėjomis. Todėl mūsų visų bendromis pastangomis ir noru užkrėsti kitus gražiais darbais pavyksta plėsti pagalbininkų „tinklą“ ir kartu pradžiuginti vaikus. Manau, kad šią seminarų idėją pavyks ir toliau sėkmingai įgyvendinti ,“ – sako Viktorija Grajauskienė ir dėkoja visiems prisidėjusiems prie šio projekto bei kviečia atvykti į vasaros stovyklą.

Viktorija Grajauskienė, tel. 8 610 32459

www.vgparamosfondas.lt

Robertino Valiulio nuotr.

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą