Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 

Meniu viršuje > Konkursai > Sveikiname du nugalėtojus!
Dalintis

Valio valio konkursui, kuriame taip gausiai dalyvavo ir tėveliai, ir mamos, ir net vaikai! Todėl leidėjai pasitarę nutarė padovanoti net dvi knygas. Viena keliauja į Kelmės Rajoną Sonatai R., kita į Kauną - Deivilei iš Šilainių. Su nugalėtojomis susisieksime el.paštu ir išsiųsime knygas.  

 

Artėjant vaikų vasaros atostogoms išleista speciali knyga 9-12 metų vaikams, kuri mokinių atostogas pavers turininga ir naudinga veikla. Atsakykite į klausimą ir laimėkite knygą: Kas knygos dailininkė? 

Atsakymų laukiame iki gegužės 1 dienos el.paštu: info@pypliotyra.lt

Knygoje pasakojama keturių kiemo draugų istorija apie šuniuko Debesėlio gelbėjimo planą, kurio fone aiškiai ir smagiai išdėstomi ekonominiai dėsniai, verslo peripetijos bei sąvokos. Tai skaitytojams leidžia pažvelgti į verslą kaip į galimybę tobulėti, veikti ,,čia ir dabar“,  kurti ateities planus ir tuo pačiu mėgautis kūrinio turtingumu. Knyga pasižymi ryškiais ir labai skirtingais charakteriais bei stipriomis emocijomis. Joje esančios praktinės užduotys lavina strateginį mąstymą, o keistenybės iš milijonierių gyvenimų stebina ir kartu padeda suvokti, kad užsidirbti gali net ir tada, kai tau tik aštuoneri ar dvylika metų.

Knygos konsultantas -  ekonomikos analitikas, prof. Raimondas Kuodis.

,,Tai istorija ne apie pinigus. Apie vertybes. Atsakomybę. Tikslus ir jų siekimą. Apie tai, kaip atrandamos mus supančios galimybės ir tampama žmogumi, gebančiu pasirūpinti ne tik savimi, bet ir silpnesniu už save.“

dr. Elena Martinonienė

Pavartyti galima čia: https://issuu.com/ajaviesiejiryiai/docs/debeselis_maketo_psl__1_

Įsigyti galima: www.pypliotyra.lt

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą