Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Gražiame kūne - graži siela Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Papuošalai su magnetais  
   

Rimante1

Pranešimai: 2

2012-02-23 14:02:57
Papuošalai su magnetais
Sveikos, Noriu pasidalinti savo patirtimi apie papuošalus su magnetais. Prieš mėnesį laiko, gimtadienio proga gavau nuostabią apyrankę dovanų, nuo savo geros draugės. Ši žinojo, kad turiu bėdų su kraujospūdžiu. Padovanojus tepasakė, kad panešiok ir pasakyk koks efektas. Po savaitės pradėjau jausti, kad man mažiau svaigsta galva, kraujospūdis normalus ir pan. Aš iškart paskambinau jai ir paklausiau, kas ypatingo toj apyrankėj, kad man taip greitai susitvarkė kraujospūdis? Ji pasakė, kad ji yra su magnetu ir papasakojo truputį apie magneto poveikį organizmui, kadangi ji pati su tuo dirba. Likau sužavėta ir nusprendžiau pasipuošti su daugiau magnetinių papuošalų (nusipirkau auskarus ir žiedą). Kaina įkandama ir atrodo tikrai super. Kokios jūsų nuomonės apie magnetą? Ar esat susidūrę su magnetu?




Cituoti
 
     
   
avatar
Vitlija

Pranešimai: 9153

2012-02-23 14:02:27

drauge nesiojo apyranke, bet jokiu pasikeitimu :???:


Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis

FORUMO KONKURSAI:





Cituoti

 
     
   

Rimante1

Pranešimai: 2

2012-02-23 14:02:16

Na man tai padėjo tikrai. Čia gal nuo kiekvieno žmogaus priklauso. Gal dar ir nusistatymas daug duoda :)




Cituoti
 
     
   
avatar
Vitlija

Pranešimai: 9153

2012-02-24 09:02:33

Rimante1

Na man tai padėjo tikrai. Čia gal nuo kiekvieno žmogaus priklauso. Gal dar ir nusistatymas daug duoda :)
tai kad ji ir nusipirko, nes tikejo, kad pageres :D bet, kaip sakiau....


Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis

FORUMO KONKURSAI:





Cituoti

 
     
   
avatar
Ritule

Pranešimai: 19

2014-02-26 21:02:24

Aš pati nešioju magnetinę apyrankę, labai gerai jaučiuosi- nuovargis mažesnis ir su spaudimu bėdų jokių nėra. Ir pati nemažai giminėms ir draugams esu pridovanojusi- originali dovana. Mano tėtis nešioja irgi, tai įsivazduokit, jam 58 metai, sveria 150 kg (didelis antsvoris), o kraujo spaudimas kaip jaunuolio, jokių vaistų nuo spaudimo negeria jau kokius 5 metus, o kažkada gydytojai sakė, kad be vaistų jau nebegyvens. Tai buvo toks įvykis, gėrė su draugais keliais pirtyje, draugai jaunesni kokias 5-8 metais, ir visi gerokai lengvesni, ir visi pakalę nusprendė pasimatuoti spaudimą, ir viems buvo arba per aukštas arba per žemas, tik mano tėčiui geras. Tai po to vakarėlio, kiek žinau, didžioji dalis vakarotojų nusipirko tas apyrankes, ir daliai jų tikrai susitvarkė, o keliems lyg ir nepadėjo ar bent jau nebuvo tokio efekto, kokio jie tikėjosi.

Ir dar magnetiniai įtvarai gerai po traumų, skausmą gerai malšina, net keli žmonės sakė, kad padeda. Kolega krepšinį žaizdamas susitraumavo čiurną, tai įsigijo įtvarą, aš kadangi domiuosi magneto terapija, tai ir paklausiau ar padeda, tai buvo tikrai patenkintas.



Motinystė didžiausias menas pasaulyje. Nagų grybelis nagelsvamp vaistažolės odos ligos magneto terapija skin care nagelpilz



Cituoti
 
     
   

Manlin

Pranešimai: 11

2019-08-21 15:08:30

Kai kas čia šarlatanizmu kvepia... Nesu radus jokių mokslinių įrodymų, kad magnetiniia juvelyriniai dirbiniai ar papuošalai turėtų tokių efektų.






Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą