Mano kibinai visiems patinka kaip iskepu,sako tokie trapus, neriebus, skanus... Darau juos taip,pilu miltus ant stalo (0,5kg) ant miltu dedu Vilniaus margarina,(250gr) ir kapoju su didesniu peiliu kol susikapoja margarinas ir susimaiso su miltais,paskui pilu po truputi kefyro ir vel kapoju kefyro gal reikes stiklines nu jau kada leisis tesla minkoma.jeigu tesla per lipni gavosi dekite truputi miltu,o jei per kieta tai dar truputi pilkite kefyro.Tada minkom.minkom. minkom.paskui tiesiog plesiam gabaliuka nuo visos suminkytos mases ir kociojam,dedam ydara ir uzlenkiam prispaudziam su pirsciukais tesla toj vietoj kur baigiasi ydaras,kiek lieka teslos atpjaunam,ir dedam prie visos.O ydarui man patinka vistienos farsas,arba supjaustyta mesyte,kokius tris svogunus,druskos, pipiru, pagal skony.O suplakta viena kiausini aptepimui,kada padarom kibinus aptepame juos ir dedame i orkaite. pries tai skarda istepu margarinu.kepu 200laipsniu t. pasidalintas-dziaugsmas,dvigubas-dziaugsmas