Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Photoshop'o pasaulis Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Tekstai etiketėms  
   
avatar
_kristinele_

Pranešimai: 98

2009-08-31 14:08:06
Tekstai etiketėms
Pagalvojau kad visai nieko butu kad cia pasidalintumem tekstais kuriuos galime rasyti ant etikeciu saldainiu popiereliu visokiomis progomis Tad laukiu is jusu smaiksciu linksmu ar rimtu sudeciu kurias galetume mes visos panaudoti kai prireiks :roll:



Cituoti
 
     
   
avatar
_kristinele_

Pranešimai: 98

2009-09-03 11:09:28

paneles turiu prasyma gal kuri turit teksta ant sampano etiketes 50 mecio proga padekit aciu :gott: :gott: :gott: :hilfe: :hilfe: :hilfe: :hilfe:



Cituoti
 
     
   
avatar
kernius

Pranešimai: 264

2009-09-03 15:09:02

Skubėjo vasaros ir žiemos, Prabėgo laikas neramus. Šį kartą gruodis suskaičiavo 55-rius metus. Nenusimink, kad laikas srenda, Tarytum paukščiai į šiltus kraštus, jie jubiliejų gražų, dovanoja Jums. Aš mamytei ant šompano taim parašiau, ten tik mėnesio pavadinimą pakeičiau ir iš 50 padariau 55 ;)



Cituoti
 
     
   
avatar
kernius

Pranešimai: 264

2009-09-03 15:09:00

O ant saldainių parašiau taip... Nenurim širdie, šiplakus šitiek metų, patyrus visko: vargo ir džiaugsmų, Tegul gyvenimas metus iš naujo rašo, Ant sidabrinių Jūsų smilkinių. 55-mečio proga sveikina ir laimės linki... na ten tos paskutinės eilutės gal ir nereikia bet aš norėjau kad būtų matyti jog tai jubiliejus :ops: ;) ir kad tai nu manes ne pati dariau etiketes ;)



Cituoti
 
     
   
avatar
zuika012

Pranešimai: 279

2010-02-23 13:02:43
Re: Tekstai etiketėms
o gal kas turite zodzius diplomui su vestuviu metiniu proga..?



Cituoti
 
     
   
avatar
Vitlija

Pranešimai: 9153

2010-05-07 14:05:17
Re: Tekstai etiketėms
Grazus zodziai atsisveikinant su aukletoja Kaip greit prabėgo laikas, mes užaugom. Jau ryt į pamokas pakvies skardus varpelis. Atrodo, dar tik vakar drugelius po pievą gaudėm, O ryt - mokyklon jau nuves tiesus takelis. Tačiau mes jūsų niekad neužmiršim, Gerumo jūsų, meilės, rūpesčio ir patirtų vargų Mūs širdyse jūs tokios amžiams ir išliksit Vis tokios pačios jaunos, gražios, apsupty vaikų. Mes jau išeinam, bet tikiuos kada sugrįšim, Tik jau savais vaikais už rankų patys vedini, Tada ir vėl visi kartu mielai mes susitiksim, Lyg būtume senų gerų draugų būry. Jums palinkėti norim iš visos širdies, Gyvenimas lai vien tik laimę, džiaugsmą neša. Tebūna Jūsų metai visad kupini vilties... Ištarti norim dar kartelį nuoširdžiausią AČIŪ.

Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis

FORUMO KONKURSAI:





Cituoti

 
     
   
avatar
Vitlija

Pranešimai: 9153

2010-05-07 14:05:13
Re: Tekstai etiketėms
Sidabrini vestuviu grazus zodziai Sidabrinėj karietoj praskriejo vestuvės, Sidabrinis lietus išbučiavo rankas Ir sidabro žiedais pažymėtos jungtuvės Jūsų meile užliejo mūsų žemės lankas. Nuostabus jubiliejus džiaugsmu liečia šeimą Subrandinusią meilę anūkams mažiems. Ir lai metai jaunystės taip greit nepraeina - Pasidžiaugti dar leiskit Jūsų meile visiems. Sidabrinis lietus tegu lyja už lango, Tegu barsto Jums laimę sidabro lašais. Tad sušokite Judu Jubiliejinį tango, Apkabinkit viens kitą kaip jaunystės laikais.

Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis

FORUMO KONKURSAI:





Cituoti

 
     
   
avatar
Vitlija

Pranešimai: 9153

2010-05-07 14:05:21
Re: Tekstai etiketėms
Sampano etiketei Sako, gero sampano taurej 5mln. burbulu. Tegu kiekvienas atnesa noru issipildyma o kai issipildys sitie, kad salia butu zmogus galintis ipilti dar to stebuklingo gerimo

Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis

FORUMO KONKURSAI:





Cituoti

 
     
   
avatar
Tamina

Pranešimai: 273

2010-12-11 01:12:13
Re: Tekstai etiketėms
as cia zodzius idejau png formatu,sventems,gal panaudosit :D

(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)


Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Vitlija

Pranešimai: 9153

2011-02-16 11:02:02

Seniai , labai seniai gyveno septynios gerosios laumės. Kaskart, kai sužinodavo , kad į pasaulį ateis naujas kūdikėlis, jis išsitraukdavo savo sidabrines stakles ir ausdavo septynias neregėto grožio juostas. O kiekvienoje iš jų žodį – dovaną LAIMĖ, GERUMAS, MEILĖ, SVEIKATA, DRAUGYSTĖ, ŠVELNUMAS, TIKĖJIMAS...
Gimus kūdikėliui laumės slapta aplankydavo jį ir atnešdavo savo dovanas. Švelniai apjuosdavo ir linkėdamos pačio geriausio gyvenime tyliai išeidavo...
O ir mes taip pat linkime , kad Kornelijos neaplenktų gerųjų laumių dovanos. Augtų stipri ir linksma, drąsi ir sveika, laiminga ir draugiška, mylėtų tėvelius, senelius ir visą ją supantį pasaulį.
Krikštatėviai

Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis

FORUMO KONKURSAI:





Cituoti

 
     
   
avatar
rina

Pranešimai: 303

2012-01-17 09:01:03

Diplomui

(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)


(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)
Šis diplomas liudija,kad............................... 2010 m. spalio 11 dieną sėkmingai baigė universitetą "Šešios dešimtys". Apgynė magistro diplominį darbą "Gyvenimas-Jėga!!!" Universiteto atestacines komisijos sprendimu, jam suteikiama aukšciausios kategorijos vyro specialybė. Šis apdovanojimas liudija,kad ........................ yra puikus,linksmas,darbštus, atsakingas, geras,realiai gražus ir aistringas vyras. Priedas prie diplomo: Ponas................................ buvo atestuojamas pagal šias programas: 1.Gebėjimas suprasti žmonos balsą ir žvilgsnį per atstumą - 10 balų 2.Sugebėjimas atlikti tėvo ir senelio pareigas - 10 balų 3.Už nuostabias naktis - 10 balų 4.Už gerą ir dosnią širdį - 10 balų 5.Indų,marškinių ir kojinių skalbimas - 2 balai 6.Promilių gamyba su artimaisiais ir draugais - 10 balų Pasirašo ir diplomą patvirtina visi čia susirinkusieji. ............................................................................. ............................................................................. Ponas ............................... atestuojamas pagal šias programas: 1. Gebejimas suprasti žmoną (filosofija) 10 2. Maisto gaminimas šeimai (maisto chemija) 10 3. Šeimos palepinimas greito maisto užkandinese (sveika mityba) 10 4. Šeimos buhalterija (finansai) 10 5. Žmonos supratingumas (etika) 10 6. Indų, marškinių ir kojinių skalbimą (praktika) 10 7. Vaiko auklejimas (psichologija) 10 8. Promilių gamyba su draugais (tautos kultura ir bendravimo organizavimas) 10 9. Sugebantis atlikti vyro pareigas (taikomoji teise) 10 9. Už nuostabias ir bemieges naktis (kamasutros kokybės analizė) 10 10. Žmonos sauga (žmogaus sauga) 10 11. Naktinis knarkimas po tūsų (užsienio kalba) 10 12. Pirkinių pirkimas iš "lempos" (marketingas, reklama) 10 13. Žmonos parvežimas po baliaus namo (kūno kultura) 10 jei kas rasit klaidu - praneskit <img src= pataisysiu <img src=





Paveikslelis
Konkursas "Geriausas draugas" Konkursas "MANO MYLIMIAUSIAS ŽAISLAS"



Cituoti
 
     
   
avatar
rina

Pranešimai: 303

2012-01-17 17:01:10

Šis diplomas liudija, kad 2010 m. spalio 11 dieną sėkmingai baigė universitetą "Penkios dešimtys". Apgynė magistro diplominį darbą "Gyvenimas-Jėga!!!" Universiteto atestacinės komisijos sprendimu, jai suteikiama aukšciausios kategorijos moters-mamos,močiutės specialybė.
Šis apdovanojimas liudija, kad yra puiki šeimininkė, linksma moteris, darbšti, ir atsakinga darbuotoja.
Priedas prie diplomo:
Ponia buvo atestuojama pagal šias programas:
1. Gebėjimas suprasti anūko balsą ir žvilgsnį per atstumą - 10 balų 2. Sugebėjimas atlikti močiutės pareigas - 10 balų 3. Už čebutėkų ir koldūnų gamybą - 10 balų 4. Už gerą ir dosnią širdį - 10 balų 5. Taurių ir stikliukų plovimą - 2 balai 6. Promilių gamyba su artimaisiais ir draugais - 10 balų Pasirašo ir diplomą patvirtina visi čia susirinkusieji.




Paveikslelis
Konkursas "Geriausas draugas" Konkursas "MANO MYLIMIAUSIAS ŽAISLAS"



Cituoti
 
     
   
avatar
Vitlija

Pranešimai: 9153

2013-07-15 08:07:44

 

Seneliams ir Proseneliams

MIELI SENELIAI,

Seneliams

Ši diena ypatinga.

Degant baltai žvakelei, šiandien aš tapau turtingas.

Gavau Dievulio meilę, dovanų kalnelius,

kunigėlio palaimą ir antrus tėvelius!

Iš visos širdelės dėkoju Jums,

Kad man atvėrėt vartelius į tikėjimo kelią,

pirmą kartą nekaltą vaikelį pas Dievulį lydėjot!

Būkit jūra gerumo, švelnumo ir meilės,

Kur galėčiau plukdyti svajonių laivus.

Jūsų pasakų skliautais vaikystę nuvedęs

Aš užaugsiu protingu, laimingu žmogum.

Būkit jūra bekraštė, išliejusi meilę,

Kur galėčiau braidyti dažnai.

Ir išgirskit krykštaujant vaikišką laimę -

Būkit man, anūkėliui, artimiausi draugai!

Proseneliams

Žilaplauke mano Prosenele,

Apkabinki dažniau maldomis.

Tavo meile švelnia apsisupęs,

aš jaučiuosi geru žmogumi.

Žilaplauke likimo globėja,

augini mane ant rankų dosnių,

Tu žinok, kad esi man lyg fėja,

laimę teikianti vien iš maldų.

Prosenelis eina pamažu.

 

Prosenelis kalba – man gražu.

Kalba kalbelė – prakilni,

Žodelių muzika švelni.

Nešauks, nerėks balsu žvarbiu.

Prosenelį myliu ir gerbiu.

Ačiū, kad esate mano gyvenime.




Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis

FORUMO KONKURSAI:





Cituoti

 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą