na jau gerai:
lazanijos lakstus palaikau vandeny,kad suminkstetu
pasiruosiu farso kaip kotletams
ivairios darzoves
tarkuotas suris
lazanijos lakstus istrauki is vandens ir kepimo skardoj sluoksniuoji" lakstai ,farsas,darzoves(paprika,svogunai),uzbarsati suri,vel uzdedi lakstus ir kepi,jei norit galit ir daugiau sluoksniu daryt.Skanaus
[quote="vidux"'>na jau gerai:
lazanijos lakstus palaikau vandeny,kad suminkstetu
pasiruosiu farso kaip kotletams
ivairios darzoves
tarkuotas suris
lazanijos lakstus istrauki is vandens ir kepimo skardoj sluoksniuoji" lakstai ,farsas,darzoves(paprika,svogunai),uzbarsati suri,vel uzdedi lakstus ir kepi,jei norit galit ir daugiau sluoksniu daryt.Skanaus
sita man labai labai (PaveikslÄ—liai matomi tik registruotiems lankytojams) na ,matai kaip gerai gal zinai kaip gaminti bulviu kroketus
jei megstat zuvi,labai paprasta , nekoloringa ir sveika. As perku saldytos menkes file, arba upetakis sviezias tada dar skaniau. Zuvis su prieskoniais kokius megstate, ar tiesiog cirinos sultys, druska, pipirai ir i folija tada pridedu daug pjaustytu svogunu, morkos siaudeliai, dar kai turiu dedu ziediniu kopustu ar kitu darzoviu kas megsta, galima ipilti truputi aliejaus, bet jei zuvis saldyta, tai ji pati daug sulciu isleidzia. Folija uzlankstyti ir kepti jei upetakis sviezias apie 20 min ir gatavas, jei zuvis saldyta truputi daugiau. Mano seima labai megsta ir namai nesmirda kepamos zuvies kvapu, kaip keptuveje
Nu zinok Lora, gaminau as sita patiekala siandien.. Nu tokia nesamone gavos sakes. Zuvis perkepe, darzoves neiskepe, dar sugalvojau padaza padaryti is juros gerybiu, tas irgi nesigavo, pervire. Nu kosmaras kazkoks, vyras dar bande istaisyt, bet nieko nebesigavo. Aciu dievui nors vakarykstes sriubos buvo like, tai nors neliko visai alkanas. bet dabar nors prisijuokem iki asaru... Sakiau vyrui cia bus mano firminis, kai nusikalsi padarysiu toki.... Nors cia juokas per asaras, tiek produktu brangiu sugadinau....
Et, nesu as seimininke, man geriau neeksperimentuot....
na nezinau Laura*M kas tau ten galejo nesigaut gi labai paprsata ir tikrai nesudetinga ir gana viskas greitai gaunasi, jau kiek kartu daryta dar nei sykio nebuvo, kad darzoves zalios, gal tu jas labai storai supjaustei
[quote="Lora"'>jei megstat zuvi,labai paprasta , nekoloringa ir sveika. As perku saldytos menkes file, arba upetakis sviezias tada dar skaniau. Zuvis su prieskoniais kokius megstate, ar tiesiog cirinos sultys, druska, pipirai ir i folija tada pridedu daug pjaustytu svogunu, morkos siaudeliai, dar kai turiu dedu ziediniu kopustu ar kitu darzoviu kas megsta, galima ipilti truputi aliejaus, bet jei zuvis saldyta, tai ji pati daug sulciu isleidzia. Folija uzlankstyti ir kepti jei upetakis sviezias apie 20 min ir gatavas, jei zuvis saldyta truputi daugiau. Mano seima labai megsta ir namai nesmirda kepamos zuvies kvapu, kaip keptuveje
Nu zinok Lora, gaminau as sita patiekala siandien.. Nu tokia nesamone gavos sakes. Zuvis perkepe, darzoves neiskepe, dar sugalvojau padaza padaryti is juros gerybiu, tas irgi nesigavo, pervire. Nu kosmaras kazkoks, vyras dar bande istaisyt, bet nieko nebesigavo. Aciu dievui nors vakarykstes sriubos buvo like, tai nors neliko visai alkanas. bet dabar nors prisijuokem iki asaru... Sakiau vyrui cia bus mano firminis, kai nusikalsi padarysiu toki.... Nors cia juokas per asaras, tiek produktu brangiu sugadinau....
Et, nesu as seimininke, man geriau neeksperimentuot....
nieko ekspermentuot kartais i nauda,
na nezinau Laura*M kas tau ten galejo nesigaut gi labai paprsata ir tikrai nesudetinga ir gana viskas greitai gaunasi, jau kiek kartu daryta dar nei sykio nebuvo, kad darzoves zalios, gal tu jas labai storai supjaustei
As dariau su lydeka, bet manau galima ir kita kokia zuvi taip daryti
Lydeka
Morka
Svogunai
Brokoliai
Pienas
Prieskoniai
Morka, svogunus supjaustyti griezineliais , brokolius susmulkinti , lydeka supjaustyti sudeti prieskonius ir uzpilti piena ir virti ant mazos ugnies . Laaabai skanu