Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Apetitas. Kodėl kūdikis nevalgo? Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

Puslapiai 1 2
    Dėl mišinuko  
   

klubogerbejas

Pranešimai: 97

2024-04-26 08:04:04

Ar ieškote aukščiausios kokybės maisto savo augintiniams? "Josera" - tai tai, ko jums reikia! Siūlome platų "Josera" maisto asortimentą, kuris patenkins net ir išrankiausius jūsų augintinių skonius.

Kodėl verta rinktis "Josera"?

  1. Aukščiausios kokybės ingredientai: "Josera" maistas pagamintas iš atrinktų ir kruopščiai parinktų ingredientų, užtikrinančių jūsų augintiniams puikią sveikatą ir gerovę.

  2. Subalansuotas maistingumas: Kiekvienas "Josera" maisto produktas sukuriamas, atsižvelgiant į jūsų augintinio poreikius ir mitybos reikalavimus, užtikrinant, kad jūsų gyvūnėlis gautų visus būtinus maistinius elementus.

  3. Skirtingų rūšių poreikiams atitinkantis asortimentas: Nepriklausomai nuo jūsų augintinio amžiaus, dydžio ar veislės, "Josera" siūlo maistą, atitinkantį skirtingus poreikius - nuo kūdikių iki senyvo amžiaus gyvūnėlių.

  4. Skanių skonio variantai: "Josera" maistas yra ne tik sveikas, bet ir skanus! Jūsų augintiniai jį mėgs ir su malonumu pavalgys. https://petplius.lt/sunims/sausas-maistas/josera






Cituoti
 
     
 

Atsakyti

Puslapiai 1 2
 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą