Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Dirbanti mama Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Įdomi veikla, kuri gali tapti verslu  
   

Staigmena

Pranešimai: 2

2014-03-22 21:03:42
Įdomi veikla, kuri gali tapti verslu

Sveikos, mamytės (o gal ne mamytės?)

 

Ieškau kūribingo, šiandieninių technologijų nebijančio, bei kažko pasiekti norinčio partnerio. 

 

yra sukurta svetainė, kurioje talpinami patarimai (iliustruotos instrukcijos), kaip išvalyti įvairius, žmonėms aktualius nešvarumus / audinius / medžiagas. (pavyzdžiui, kraujo dėmes ir pan.) Lietuvoje, tai vienintėlis, tokia tematika rašantis puslapis. 

 

Kadangi, visiškai neturiu laiko toliau plėtoti šio projekto (dirbu valymo paslaugas teikiančioje įmonėje, bei turiu kitų internetinių projektų), todėl siūlau mano pradėtą veiklą tęsti kažkam kitam. 

 

Ką jūs iš to gausite? Nėra paprasta į tai atsakyti. Tai priklauso nuo to, ką į tai įdėsite. Susitarimai gali būti įvairūs. Tai derybų objektas. Bet esmė paprasta - kuo daugiau pasiekiate, tuo didesnė projekto dalis tenka jums. 

 

Pvz. Jums tektų 50% iš puslapio uždirbamų pinigų. Bet jeigu sugebėtumėte padidinti puslapio lankomumą dvigubai, trigubai, ar pan., procentai didėtų. (apie uždarbį iš puslapio nekalbu. Jums nebūtina tuom rūpintis, jei nežinote kaip, ar  nenorite. Visus su google ir kitais puslapio populiarinimo darbais galėčiu pasirūpinti, nes marketingas yra sritis, į kurią orientuojuosi.)

 

Šiandien puslapio lankomumas nėra didelis (apie 100 lankytojų per dieną), reikia daugiau turinio (kurti straipsnių). Tai ir būtų jūsų darbas. Pagal mano rekomenduotas, ar savo sugalvotas temas (tarkime, kaip valyti tepalo dėmes iš įvairių paviršių / audinių), rašyti straipsnius. Tai reiškia, kad prieš rašant straipsniį, viską reikia išbandyti, kad būtume tikri, kad valymo metodika yra veiksminga.  jeigu ši veikla atrodo įdomiai - susisiekite. Tai būtų abipusiai naudinga. 

 

Viską, beabejo, patvirtintume sutartimis, o ne žodiniais sutarimais, kad jaustumėtės ramiai. 

 

Daugiau info - a.ž, 

 

p.s. parašyti vieną, kokybišką straipsnį, dažniausiai trunka daugiau, nei vieną dieną (ne visada viskas išsivalo, kaip tikimasi. tad tenka ieškoti kitų priemonių, bei būdų). Tad, jei norite rimtai įsilieti į šį verslą, reikia ir rimto požiūrio į tai. Jeigu tikitės lengvo uždarbio - čia nerasite :) Viskas ateina su laiku.




(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)






Paskutinį kartą redagavo: Staigmena - 2014-03-22 : 21:23:40

Cituoti
 
     
   

RugileRar

Pranešimai: 10

2016-07-25 01:07:10

O jums neapsimoketu pasamdyti kokia optimizacija paieskos sistemoms uzsiimancia imone? Jie parasytu straipsnius ir pan, bet galiausiai visas pelnas eitu Jums paciai, pagalvokit apie sita alternatyva, paskaiciuokit, nes is pirmo zvilgsnio atrodo, kad pigiau taip atsieitu ;)






Cituoti
 
     
   

Tailando

Pranešimai: 3

2017-02-23 20:02:35

Tikrai geras patarimas, bet gal verta pasikonsultuoti prie uzsisakant brangiau kainuojanti seo paslauga? Mes esam uzsisake konsultacija is cia http://www.bcon.lt/seo-konsultacijos

Tai buvo geras sprendimas, kuris padejo isvengti rimtu klaidu.

Sekmes ir jums






Cituoti
 
     
   

bronderlonder

Pranešimai: 1

2019-04-16 16:04:42

 Pritariu auksciau rasytiems komentarams. Jums reiktu SEO paslaugu. Esme, kad ir as norejau tureti savo versla, ir susiradus SEO imone, man ji padejo. Jei idomu mano verslas Mobilieji telefonai . Tos imones kuri dare jau nebera. Todel kazko rekomenduoti negaliu, taciau pasieiskokite tikrai kazka rasite :) Sekmes Versle



Mobilieji telefonai



Cituoti
 
     
   

cilindras

Pranešimai: 1

2019-09-21 11:09:14

Sveiki, jūsų mintis dėl svetainės yra gera, bet labai svarbus dalykas yra tą svetainę optimizuoti. Labai svarbu, kokiose pozicijose svetainė rodoma organinėje Google paieškoje pagal pagrindinius raktinius žodžius. Visų pirma nustatykite kokie raktiniai žodžiai yra svarbiausi - kiek turi paieškų Google per mėnesį. Tada žinosite kuriuos iš jų verta optimizuoti. Atlikite vidinį SEO, duokite Google perindeksuoti vidinius puslapius, kuriuos optimizavote, o tuomet galėsite pradėti išorinį seo optimizavimą, kas yra ilgalaikis procesas. Reikės gauti vertingų seo nuorodų aukštos reputacijos svetainėse. Plačiau apie tai kas yra SEO paslaugos, kokia jų kaina galite paskaityti Digital Star agentūros svetainėje : https://www.digitalstar.lt/seo-paslaugos/ 



Buhalterine apskaita Vilniuje https://financia.lt/



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą