|
|
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo |
Pažymėti visas temas kaip perskaitytas |
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
|
|
Sriubos, sriubytės ... |
|
|
baldakine
Pranešimai: 841
2010-06-22 14:06:35
|
Re: Sriubos, sriubytės ...
sriuba verdu tik del vaiko ir retkarciais sau,nes vyras apart saltibarsciu ir burokeliu barsciu kitokiu nevalgo,o as kaip tik barsciu nemegstu.verdu ivairias,dazniausiai tai visokias bulbienes,darzovienes,kartais agurkine,ar pertrinta tirsta sriuba,vistienos sriubyte ir t.t.neverdu pienisku nes nera valganciu,neverdu zuvienes nes nera zuvies megeju,neverdu pomidorines,seima gal ir valgytu bet man pomidoras turi but saltas i salotas,o visokie virti,marinuoti,konservuoti ir kitokie pomidorai feeeee.isverdu ir su frikadelem,ir svieziu kopustu bet retkarciais nes nelabai ja megstam,ai seip dazniausiai ziuriu ka turiu po ranka tas ir eina i sriuba,turiu morka-dedu morka,turiu cukinija-dedu cukinija ir t.t.
|
|
|
|
|
|
wearty
Pranešimai: 151
2011-11-15 14:11:28
|
o kokiais prieskoniukais dažniausiai sriubas paskaninat?
|
|
|
|
|
|
ieo
Pranešimai: 2868
2011-11-20 14:11:06
|
Nu as tai be vegetos nieko daryti nemoku man viskas neskanu .O mano seimai pati skaniausia tai prancuziska vistienos sriuba ...Jei kas noresit parasykit imesiu receptuka .
|
|
|
|
|
|
Bombate
Pranešimai: 552
2011-11-20 22:11:47
|
tai aisku, kad noriu recepto, nors as mesiskas sriubas verdu laaaabai retai. Vegetos ir panasiu prieskoniniu misiniu nebevartoju jau n metu, man tai jie kaip tik skoni uzmusa ir nebelieka to tikrojo prieskoniu skonio. as dedu tik naturalias prieskonines zoleles, dziovintas arba zalias (sultini namini arba pirktini bedruski naudoju) labai paskanina kai zaliu zoliu tiesiai i lekste uzbarstoma, ir skonis ir kvapas mmmmm pvz barscius verdant likus 2 minutem iki isjungimo sudedu supjaustyta zalia paprika mmmmmm.
|
|
|
|
|
|
aguonel
Pranešimai: 89
2011-11-26 18:11:58
|
Bombatetai aisku, kad noriu recepto, nors as mesiskas sriubas verdu laaaabai retai. Vegetos ir panasiu prieskoniniu misiniu nebevartoju jau n metu, man tai jie kaip tik skoni uzmusa ir nebelieka to tikrojo prieskoniu skonio. as dedu tik naturalias prieskonines zoleles, dziovintas arba zalias (sultini namini arba pirktini bedruski naudoju) labai paskanina kai zaliu zoliu tiesiai i lekste uzbarstoma, ir skonis ir kvapas mmmmm pvz barscius verdant likus 2 minutem iki isjungimo sudedu supjaustyta zalia paprika mmmmmm.
žiūriu vegeta daugelis vadina bet kokius universalius prieskonius :) o man kaip tik neužgožianti patiekalų skonio yra naturali vageta, be jokių priedų - http://www.assorti.lt/vegeta-natur-prieskoniu-misinys-be-maisto-priedu-150g. ten prieskoninės žolelės, daržovės, druska - pagaminu daugelį patiekalų, nes daug prieskonių nemėgstu.
|
|
|
|
|
|
Auriux
Pranešimai: 1150
2011-12-03 15:12:44
|
Sveikos mamytes, patarciau apsilankyti puslayje https://www.gaspadine.lt , ten tiek yra ivairiu receptu, o ir sriubyciu tame tarpe taip pat. Is ten daznai pasigaudau minciu ka gamint, ir siaip patarimu visokiu randu ten.
Jei jau kalbat apie prieskonius tai as taip pat retai juos naudoju, man skaniau kai verdama naturaliai, su druskyte ir pipiriukais, dar lauro lapeli imetu, ir zinoma svoguniukas ir zoleles, tai yra krapai ir petrazoles, dar kai kur ir morkyte imetu.
O sultinys skaniausias kai pati ji pasigaminu, tai yra kai verdu kauliukus arba vistyte.
Bet aisku cia tik mano nuomone.
Mano mergaites dazniausiai praso kad isvirciau barsciuku arba rugstyniu sriuba dar makaronu su visiena sriuba patinka.
|
|
|
|
|
|
aguonel
Pranešimai: 89
2011-12-05 10:12:00
|
AuriuxSveikos mamytes, patarciau apsilankyti puslayje https://www.gaspadine.lt , ten tiek yra ivairiu receptu, o ir sriubyciu tame tarpe taip pat. Is ten daznai pasigaudau minciu ka gamint, ir siaip patarimu visokiu randu ten.
Jei jau kalbat apie prieskonius tai as taip pat retai juos naudoju, man skaniau kai verdama naturaliai, su druskyte ir pipiriukais, dar lauro lapeli imetu, ir zinoma svoguniukas ir zoleles, tai yra krapai ir petrazoles, dar kai kur ir morkyte imetu.
O sultinys skaniausias kai pati ji pasigaminu, tai yra kai verdu kauliukus arba vistyte.
Bet aisku cia tik mano nuomone.
Mano mergaites dazniausiai praso kad isvirciau barsciuku arba rugstyniu sriuba dar makaronu su visiena sriuba patinka.
tai dabar įvairiausių nuomonių yra ir apie tuos natūraliai verdamus sultinius - atseit nieko gero ten nepriverda iš tos mėsos. na, žinant, kaip dabar auginami gyvūliai, tai nieko stebėtino... kažkaip mes dabar dažniau verdam sriubytes be mėsos, be jokių sultinio kubelių, kur e vos telpa ant pakelio surašyti. įsiberiam porą šaukštų vegeta natur į sriubą be jokių maisto priedų - ir puiki, kvapni sriuba garantuota
|
|
|
|
|
|
peledziuke
Pranešimai: 94
2011-12-12 09:12:12
|
aguonel
tai dabar įvairiausių nuomonių yra ir apie tuos natūraliai verdamus sultinius - atseit nieko gero ten nepriverda iš tos mėsos. na, žinant, kaip dabar auginami gyvūliai, tai nieko stebėtino... kažkaip mes dabar dažniau verdam sriubytes be mėsos, be jokių sultinio kubelių, kur e vos telpa ant pakelio surašyti. įsiberiam porą šaukštų vegeta natur į sriubą be jokių maisto priedų - ir puiki, kvapni sriuba garantuota
gerą mintį davei, reikės išbandyti tokį variantą sriubos :)
|
|
|
|
|
|
Bombate
Pranešimai: 552
2011-12-12 15:12:46
|
aguonel
tai dabar įvairiausių nuomonių yra ir apie tuos natūraliai verdamus sultinius - atseit nieko gero ten nepriverda iš tos mėsos. na, žinant, kaip dabar auginami gyvūliai, tai nieko stebėtino... kažkaip mes dabar dažniau verdam sriubytes be mėsos, be jokių sultinio kubelių, kur e vos telpa ant pakelio surašyti. įsiberiam porą šaukštų vegeta natur į sriubą be jokių maisto priedų - ir puiki, kvapni sriuba garantuota ne visi mesa is parduotuves perka sultiniai ne vien mesiski buna, taip pat, nebutina sultiniu specialiai virt, galima ir nuovirus, sultis po kepimo ir t.t. naudot vietoj sultinio - kulinarija - fantazijos reikalas kuo lakesne fantazija - tuo skanesne sriuba
|
|
|
|
|
|
kastoniuke
Pranešimai: 18420
2011-12-12 15:12:19
|
aguonel
tai dabar įvairiausių nuomonių yra ir apie tuos natūraliai verdamus sultinius - atseit nieko gero ten nepriverda iš tos mėsos. na, žinant, kaip dabar auginami gyvūliai, tai nieko stebėtino... kažkaip mes dabar dažniau verdam sriubytes be mėsos, be jokių sultinio kubelių, kur e vos telpa ant pakelio surašyti. įsiberiam porą šaukštų vegeta natur į sriubą be jokių maisto priedų - ir puiki, kvapni sriuba garantuota tik labai jau idomu is ko pagaminta ta vegeta natur, tik jau nereikia sakyt kad be jokiu e
Kai vaikai užmiega ....
Raizgynė
|
|
|
|
|
|
aguonel
Pranešimai: 89
2011-12-14 11:12:12
|
kastoniuketik labai jau idomu is ko pagaminta ta vegeta natur, tik jau nereikia sakyt kad be jokiu e
na, žinok ir aš iš pradžių nepatikėjau. visų pirma labai atidžiai sudėtį dar parduotuvėje skaičiau, bet nieko blogo neradau. va visa sudėtis nuo pakelio: druska, dehidratuotos daržovės (morkos, pastarnokai, svogūnai, bulvės, saliero šaknys, porai, paprikos, petražolių lapai, česnakai), cukrus, mielių ekstraktas, prieskoniai (juodieji pipirai, ceberžolės, krapai. paskui dar internete paieškojau info, tai rekomendaciją šitam puslapiuke radau - http://www.sveikasvaikas.lt/spring/product?id=6357010 ir ramiai naudoju
|
|
|
|
|
|
geliumyletoja
Pranešimai: 26
2016-06-27 14:06:53
|
Aš būtent tokiu metu laiku mėgstu gaminti įvairiausias sriubas tiek įprastas, tiek trintas. Svarbiausia, kad visos daržovės iš mūsų daržo. Viskas puikiai dygsta, savaitgalį dairysimės vėl http://www.nojus.lt/darzoviu-seklos/salotos ir kažką bandysime dar pasodinti. :)
|
|
|
|
|
|
1
4
5
|
|
|
|
|
|
|
|